Sandra Bekkari

Voedingsdeskundige en auteur van de bestsellerreeks ‘Nooit meer diëten’ en ‘Fast Food’

Nooit meer diëten. Dat is de boodschap die voedingsdeskundige Sandra Bekkari al sinds 2008 met veel enthousiasme uitdraagt. Dankzij haar no-nonsense Sana-methode, haar lekkere en toegankelijke (gezins)recepten wist Sandra al honderdduizenden Vlamingen warm te maken voor gezonde voeding én meer beweging. Het resultaat is een totaalpakket: een gezond gewicht, maar ook een betere immuniteit, meer mentale veerkracht en eindelijk weer dat frisse, energieke gevoel.

"Een gezonde levensstijl heeft niets te maken met ‘volhouden’, ‘streng zijn’ of ‘op je tanden bijten’. De sleutel is: oprecht genieten van gezond eten en bewegen. En dat kan je leren."

Al meer dan 25 jaar helpt voedingsdeskundige Sandra Bekkari mensen bij het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. Haar unieke insteek? De Sana-methode: een eenvoudige en effectieve methode om vrouwen en mannen stap voor stap te begeleiden naar een gezonder eet- en beweegpatroon, terwijl ze volop kunnen blijven genieten van lekker eten. Sandra was jarenlang zelf actief als voedingscoach en werkt nu samen met Sana-coaches: een netwerk van 35 voedingsdeskundigen en diëtisten met een eigen praktijk.

Sandra Bekkari is auteur van o.a. de bestsellerreeksen ‘Nooit Meer Diëten’ en ‘Fast Food’, was te zien op VTM met haar eigen kookprogramma ‘Open Keuken’ en tourt sinds 2008 doorheen Vlaanderen met praktisch geïnspireerde lezingen over gezonde voeding, het opbouwen van een nieuwe levensstijl en het proces van gedragsverandering dat daarbij komt kijken.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Sandra Bekkari inhuren als spreker?

Voedingsdeskundige Sandra Bekkari, bekend van de Sana-methode en bestsellerauteur van de reeksen ‘Nooit Meer Diëten’ en ‘Fast Food’, streeft ernaar om vrouwen en mannen deskundig te begeleiden naar een leuke, lekkere én gezonde levensstijl. Ze beseft dat het geheim van een gezonder leven niet ligt in hongerdieten of strenge sapkuren, maar wel in duurzame gedragsverandering.

Haar missie is om mensen te inspireren tot een levensstijl die zoveel energie en plezier oplevert dat ze nooit meer terug willen naar oude, ongezonde gewoonten. In haar lezingen deelt ze praktische inzichten over hoe je vastgeroeste eetpatronen kunt veranderen, echt kunt genieten van gezonde voeding en beweging, omgaat met ‘zondigen’, valkuilen vermijdt, en goede voornemens omzet in diepgewortelde gewoonten die perfect passen bij het dagelijkse en drukbezette leven. Sandra Bekkari biedt waardevolle tools en praktische tips om theorie naar echte praktijk om te zetten en een blijvende verandering in levensstijl te bereiken.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Sandra Bekkari

Wat klanten zeggen over
Sandra Bekkari

Sprekers zoals Sandra Bekkari

Sandra Bekkari boeken?