Evy Gruyaert

Radio- en televisiepresentatrice

Evy Gruyaert begon haar carriere als radio- en tv presentatrice. Als presentatrice van het programma ‘Vlaanderen Sportland’ ging ze de uitdaging aan om tien kilometer hard te gaan lopen. Haar ervaringen gebruikte ze later om een podcast op te zetten om beginnende lopers te helpen. Hierna ontwikkelde Evy Gruyaert ook nog de ‘Yoga met Evy App’.

"Don’t be afraid to fail, be afraid not to try"

Evy Gruyaert startte haar carrière als radiopresentator bij Radio Donna (voorloper MNM) en tv presentatrice bij één. In het kader van een tv programma in 2006 op één, “Vlaanderen Sportland”, bouwde ze zelf in enkele weken tijd op naar haar eerste tien km. Haar eigen ervaringen werden als inspiratie gebruikt om een podcast te ontwikkelen om beginnende lopers te begeleiden naar de eerste 5 en 10km. De podcast kreeg in 2013 een nieuw jasje in de vorm van een gratis app beschikbaar in de app stores. Sindsdien registreerden reeds meer dan 1.000.000 gebruikers zich op de Start 2 Run en Hardlopen met Evy (NL) app en komen er dagelijks nieuwe gebruikers bij.

Na een knieblessure in 2009 moet Evy spijtig genoeg tijdelijk een pauze nemen van het lopen en ontdekt ze Yoga als revalidatiesport. Jaren later blijft Yoga naast lopen deel uitmaken van haar beweegpatroon. In 2016 brengt Evy Gruyaert, in samenwerking met Energy Lab, de Yoga met Evy app op de markt met daarin diverse yogalespakketten die de drempel tot het ontdekken van Yoga verlagen en iedereen de mogelijkheid geven om Yoga te beoefenen waar en wanneer ze willen.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Evy Gruyaert inhuren als spreker?

Evy Gruyaert biedt niet alleen de mogelijkheid voor een inspirerende keynote, getiteld ‘Start 2 Run – Hardlopen met Evy’, waarin ze de oorsprong van haar hardloopprogramma deelt, de impact ervan op haar persoonlijk leven bespreekt en onthult hoe ze sport integreert in haar drukke en variabele agenda. Ze legt sterk de nadruk op het belang van regelmatige lichaamsbeweging. Met haar praktische tips en slimme trucs kun je moeiteloos meer beweging integreren in je dagelijkse routine. De methodes van Evy Gruyaert zijn niet alleen praktisch en toegankelijk, maar ook voor iedereen toepasbaar.

Bovendien is Evy Gruyaert beschikbaar voor een interactieve workshop getiteld ‘Yoga met Evy’. Hier deelt ze haar persoonlijke ervaring met de introductie van yoga in haar leven, bespreekt de impact ervan op haar welzijn en onthult de voordelen van een verkwikkende yogasessie. Deze workshops bieden ook de mogelijkheid voor een introductieles in yoga, geschikt voor maximaal 25 deelnemers per sessie.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Evy Gruyaert

Wat klanten zeggen over
Evy Gruyaert

Sprekers zoals Evy Gruyaert

Evy Gruyaert boeken?