Saartje Vandendriessche

Schermgezicht VRT en Presentatrice 'Op de man af'

Jarenlang was Saartje Vandendriessche een vertrouwd gezicht op de VRT. Naast haar televisiewerk heeft ze ook drie succesvolle boeken op haar naam staan: ‘Altijd Energie’,  ‘Tough Body Strong Mind’ en ‘Nooit meer moe’

Saartje Vandendriessche kent uit eigen ervaring het jarenlange gevecht tegen vermoeidheid. Vastberaden om hierin verandering te brengen, ontdekte ze dat vermoeidheid een wijdverspreid maatschappelijk probleem is. Haar persoonlijke ontdekkingsreis bracht haar tot de essentie van energie: de samenhang tussen voeding, beweging, slaap, en bovenal het cruciale mentale aspect, onze mindset. Haar inzichten delen een waardevolle boodschap over het balanceren van deze elementen voor een energiek leven.

"Wie goed wil presteren op het werk, heeft daarvoor energie nodig."

Saartje Vandendriessche haar presentatiewerk begon in 2002 bij jongerenzender TMF. Nadien was zij, van 2003 tot 2004, omroepster bij VT4. Van 2005 tot 2022 was Saartje te zien als omroepster bij Eén. In 2018 presenteerde Saartje haar eigen programma ” Op De Man Af “waarin ze het elke week opneemt tegen een bekende man. Daarbij gaat ze een sportieve, avontuurlijke uitdaging aan gekozen door haar mannelijke opponent. Daarnaast is Saartje auteur van de succesvolle boeken ‘Altijd Energie’ en ‘Tough body Strong mind’ en ‘Nooit meer moe’.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Saartje Vandendriessche inhuren als spreker?

Tough Body Strong Mind
Je grenzen verleggen, uit je comfortzone komen en een winnaarsmentaliteit creëren. Voor de meeste onder ons zijn dit loze begrippen, maar je kan er wel degelijk aan werken.

Het programma ‘Op de man af’, heeft haar geleerd dat je je zowel fysiek als mentaal sterker kunt maken. Een gezonde geest leidt tot een gezond(er) lichaam. Heel vaak zit het probleem tussen onze oren. Falen, angst, een gebrek aan zelfvertrouwen … hoe gaan we daarmee om? En hoe kunnen we evolueren naar een mental warrior?

Boost Your Energy
De research voor het boek ‘Altijd Energie’ leerde Saartje dat moeheid een maatschappelijk probleem is. In het westen schenken we te weinig aandacht aan – wat in het oosten bekend staat als KI – onze levensenergie. Haar ervaringen en zoektocht naar wat energie nu precies is, bracht haar tot de fundamenten: voeding, beweging, slaap én onze mindset.

Ze neemt jullie daarom met veel plezier mee door de zoektocht naar energie en helpt graag bij het blootleggen en activeren van je nieuwe energieke leven

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Saartje Vandendriessche

Wat klanten zeggen over
Saartje Vandendriessche

Sprekers zoals Saartje Vandendriessche

Saartje Vandendriessche boeken?