Simon Dewulf

Speaker, Habit Coach, Personal Trainer en Burgerlijk Ingenieur

Simon is de oprichter van SD Coaching, waar hij drukke professionelen helpt met het bereiken van hun gezondsheidsdoelen, door het in lijn te brengen van hun dagelijkse acties met hun gewilde resultaten. Hij geeft keynotes en opleidingen omtrent de ontwikkeling van blijvende positieve verandering en de optimalisatie van onze dagdagelijkse acties. Zijn inspirerende aanpak leidt tot meer energie doorheen de dag, verhoogde productiviteit, verbeterde eetgewoontes, gewichtsverlies en meer voor werkgevers en werknemers.

"The chains of habit are too light to be felt until they are too heavy to be broken"

Simon groeide op in het Leuvense, waar sport en fysieke uitdagingen al op jonge leeftijd centraal stonden. Hij studeerde burgerlijk ingenieur aan de Koninklijke Militaire School, en ging als Project Manager aan het werk in de bouwwereld. Al snel besefte hij dat zijn passie voor sport en gezondheid te groot was, en besliste om opnieuw te studeren en aan het werk te gaan als Personal Trainer. Dankzij het coachen van vele bedrijfsleiders en managers, merkte hij snel op dat de beste resultaten bereikt worden wanneer er een totaalanalyse opgemaakt wordt van de wekelijkse routine. Sindsdien richt hij zich op het delen van zijn bevindingen en methodes in sportclubs en bedrijven. Hij combineert zijn analytische geest met een stevige portie passie en kennis om met zijn klanten zinvolle gewoontes en acties te creëren die leiden tot hun gewilde resultaten.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Simon Dewulf inhuren als spreker?

Simon is inzetbaar voor een keynote: “De kracht van gewoonte, een winnende strategie voor het bereiken van je doelen.” Op een wetenschappelijke manier toont hij aan dat het behalen van onze doelen weinig te maken heeft met motivatie maar vooral bereikt wordt door in te zetten op de juiste strategie en zich te concentreren op de acties die we dagelijks herhalen. Hij inspireert zijn publiek om hun routine te optimaliseren en hun doelen te verwezenlijken.

Daarnaast is Simon ook inzetbaar als opleider en facilitator, waarbij hij met een selecte groep aan de slag gaat om de theorie om te zetten in praktijk. Hierbij worden eenieder zijn doelen en gewoontes ontleed en geoptimaliseerd op weg naar hun gedroomde resultaten.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Simon Dewulf

Wat klanten zeggen over
Simon Dewulf

Sprekers zoals Simon Dewulf

Simon Dewulf boeken?