Ruben Neyens

Physical Coach en Tennis Trainer

Ruben Neyens is een gevestigde waarde binnen Tennis Vlaanderen. Ruben is verantwoordelijk voor de trainersopleidingen (i.s.m. de Vlaamse Trainersschool). Daarnaast staat hij ook in voor de fysieke begeleiding bij de U12 op het Topsportcentrum van Tennis Vlaanderen. Daarbuiten geeft hij heel veel lezingen over hoe je je tennis- en conditietrainingen kan verbeteren en hoe jezelf als coach verder kan ontwikkelen.

Ruben heeft zelf zeer veel getennist, maar na enkele jaren training te geven had hij door dat hij meer gemaakt is om les te geven aan kinderen en startende trainers. Daardoor begon hij met de opleiding leerkracht lichamelijke opvoeding en op dit ogenblik is hij physical coach bij TennisVlaanderen bij de U12. Daarnaast coördineert Ruben samen met zijn team verschillende programma’s en projecten zoals KidsTennis, regionale workshops en nog veel meer. Hij ontwikkelde reeds tal van programma’s/cursussen voor startende trainers waar hij steeds blijft in vernieuwen.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Ruben Neyens inhuren als spreker?

Ruben is inzetbaar voor het geven van lezingen en clinics. Dankzij zijn ervaringen als lesgever/trainer weet hij als geen ander hoe hij voor een groep moet staan. Als physical coach kan hij je alles bijbrengen over hoe je in conditie kan blijven en hoe je kinderen binnen hun talent kan ontwikkelen. Verder spreekt hij nog over coaching, motivatie, innovatie en creativiteit. De laatste twee zijn zeer sterk gericht op innovatie binnen de tenniswereld. Ruben is ook inzetbaar voor een tennis work-out.  

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Ruben Neyens

Wat klanten zeggen over
Ruben Neyens

Sprekers zoals Ruben Neyens

Ruben Neyens boeken?