Eddy Casteels

Voormalig Bondscoach van het Belgische Nationale Basketbalteam

Eddy Casteels was gedurende dertien jaar bondscoach van het Belgische Nationale Basketbalteam, de Belgian Lions. In totaal werd hij drie keer uitgeroepen tot Coach van het Jaar. Eddy schreef tijdens zijn carrière twee boeken ‘Time Out’ en ‘Zo de coach, zo het team’. In het laatste boek deelt hij zijn visie en geheimen achter zijn successen als coach. Momenteel is hij coach van de Leuven Bears.

Biografie

Eddy Casteels was gedurende 13 jaar bondscoach van het Belgische Nationale Basketbalteam, de Belgian Lions. Als bondscoach kon hij reeds vier keer met de Belgian Lions naar de Europese kampioenschappen trekken. Binnen de Belgische eerste klasse speelde hij met zijn team al meerdere keren kampioen, dit met Antwerpen in 2000, met Oostende in 2002 en met Charleroi in 2008. Dankzij deze prachtige prestaties werd hij drie keer uitgeroepen tot Coach van het Jaar. Hij heeft ook internationale ervaringen als gewezen actief lid coachingstaff van Nike Euro Camp en Basketball Without Borders.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Eddy Casteels inhuren als spreker?

Eddy is beschikbaar voor presentaties over leiderschap in de sport, projectontwikkeling in de sport en omgaan met winst en verlies. Het zijn telkens interactieve bijdrages die betrekking hebben tot basketbal in de wereld van de sport. Daarnaast is hij eveneens inzetbaar voor het geven van clinics en activiteiten op het terrein.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Eddy Casteels

Wat klanten zeggen over
Eddy Casteels

Sprekers zoals Eddy Casteels

Eddy Casteels boeken?