jQuery(document).ready(function( $ ){ $( document ).ajaxComplete(function() { if (!Cookies.get('woocommerce_items_in_cart')) { $('.empty_message').show(); } else { $('.empty_message').hide(); } }); if (!Cookies.get('woocommerce_items_in_cart')) { $('.empty_message').show(); } });

Geert De Mulder

Wereldrecordhouder 24u ElliptiGO - Ultrasporter

Geert De Mulder, wereldrecordhouder 24 uur ElliptiGO en een levenslange rebel, heeft van jongs af aan te maken gehad met uitdagingen zoals astma, pesterijen tijdens zijn jeugd, een rugoperatie en een knie-ingreep. Desondanks heeft hij altijd fysiek teruggevochten. Zijn levensverhaal illustreert de parallelle krachten tussen topsport en ondernemen: weerbaarheid, veerkracht, teamgeest en geloof in eigen capaciteiten. In zowel topsport als ondernemen zijn ups en downs onvermijdelijk. Geert benadrukt dat degenen met de grootste weerbaarheid de grootste kans hebben op succes.

"The most interesting things happen outside your comfort zone"

Biografie

Geert De Mulder, met een longcapaciteit van slechts 90% door astma, doorstond op 11-jarige leeftijd 13 maanden in het Zeepreventorium De Haan. Zijn mentale weerbaarheid werd toen al duidelijk. Op zijn 20e begon hij met atletiek en behaalde hij als master het Provinciaal Kampioenschap op de 800 meter.

Na een rugoperatie op 38-jarige leeftijd verlegde Geert zijn focus naar langere afstanden, met succesvolle marathons, waaronder een tijd van 2u58’35” op zijn 48e. Een knieblessure beëindigde zijn loopcarrière, maar bracht hem naar de ElliptiGO. Hiermee vestigde hij wereldrecords, waaronder 24 uur met 560,3 km.

Naast zijn sportieve prestaties is Geert een succesvolle wijnimporteur en -verdeler. In 2023 ambieert hij het wereldrecord Everesting op de Berendries in Brakel te breken. Zijn verhaal belichaamt buitengewone veerkracht en vastberadenheid.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Geert De Mulder inhuren als spreker?

Geert De Mulder staat als ultrasporter gekend om zijn veerkracht en doorzettingsvermogen. Waarom gaan sommigen door waar anderen stoppen? Waar onderscheiden topsporters en topondernemers zich van anderen? En wat zijn de bouwstenen om tot dit succes te komen? Geert vertelt tijdens zijn keynotes over het bouwen van een sterk team. ‘Als team ben je maar zo sterk als de zwaktste schakel’, maar hoe bouw je aan sterke schakels en hoe haal je mensen uit hun comfortzone? Geert haalt de paralellen aan tussen topsport en het bedrijfsleven.

Naast ondernemen en topsport vindt Geert het maatschappelijke thema zoals pesten erg belangrijk. Niet iedereen slaagt er in om dit positief om te buigen. Waar liggen de oorzaken van pesten, hoe kan je het voorkomen, hoe pak je het aan? Geert is bij zowel maatschappelijke organisaties als bedrijven inzetbaar.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Geert De Mulder

Wat klanten zeggen over
Geert De Mulder

Sprekers zoals Geert De Mulder

Geert De Mulder boeken?