Maarten Breckx

Sportjournalist en sportanker

Maarten Breckx is een Vlaamse sportjournalist. De meeste kennen hem ongetwijfeld als sportjournalist voor het VTM Nieuws of als presentator bij Stadion op VTM. Maarten heeft al enkele grote wedstrijden op zijn lijst staan als sportjournalist. Zo mocht hij verslag uitbrengen voor VTM Nieuws over de Tour de France in 2011 en 2012, het WK voetbal in Brazilië en het EK voetbal in Frankrijk. In 2017 kreeg Maarten de eer om het Gala van de Gouden Schoen te mogen presenteren.

Maarten Breckx, geboren op 14 april 1985 in Wilrijk, is een Vlaamse sportjournalist en ankerman bij VTM Nieuws. Naast zijn rol als nieuwsanker presenteert Maarten ook wedstrijden van de Rode Duivels en de UEFA Champions League op VTM, evenals het programma Stadion op VTM.

Voor VTM Nieuws versloeg Maarten de Tour de France in 2011 en 2012 en deed hij verslag van het WK voetbal in Brazilië en het EK voetbal in Frankrijk.

Ook in Nederland heeft Maarten carrière gemaakt, met een bijdrage aan het Nederlandse programma Voetbal Inside. Wekelijks deelt hij zijn inzichten over sportevenementen op radiozenders Qmusic en Joe. In 2016 was Breckx te zien in het televisieprogramma Boxing Stars.

Van 2017 tot en met 2020 presenteerde hij samen met Birgit van Mol drie jaar lang het Gala van de Gouden Schoen. In 2019 en 2020 werd het duo versterkt door Niels Destadsbader.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Maarten Breckx inhuren als spreker?

Maarten is inzetbaar als moderator en voor het geven interviews. Dankzij zijn jarenlange ervaring in het interviewen van sporters en coaches kan hij als geen ander het bedrijfsleven linken aan de ontwikkelingen van de hedendaagse sport.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Maarten Breckx

Wat klanten zeggen over
Maarten Breckx

Sprekers zoals Maarten Breckx

Maarten Breckx boeken?