Maarten Vangramberen

Sportjournalist en sportanker VRT

Maarten Vangramberen is een Vlaamse sportjournalist en sportanker voor VRT. Hij presenteert op dit moment Sportweekend, sport in het journaal en de Europa League. Daarnaast trok Maarten Vangramberen als schermgezicht al naar talloze topevenementen als de Zomerspelen, Winterspelen, Ronde van Frankrijk,  WK’s en EK’s atletiek en omkaderde als presentator ook een pak WK’s en EK’s voetbal.

Na zijn studie lichamelijke opvoeding aan de Katholieke universiteit in Leuven, besloot Maarten dat de media hem beter lag. Daarom ging hij een postgraduaat Journalistiek volgen aan de VLEKHO in Brussel. Na zijn studie ging hij werken als verslaggever en presentator bij de regionale omroep Brabant, waar hij enkele jaren Het Nieuws presenteerde. In 2005 werd het tijd voor iets nieuw, na een aantal jaar als freelancer gewerkt te hebben bij de VRT, ging Maarten als voltijds sportjournalist aan de slag bij de VRT. In 2008 werd hij sportanker bij Het Journaal op Eén. Vervolgens werd Maarten in 2016 de vaste presentator bij het EK voetbal en verving hij dat jaar Lieven van Gils bij het programma Vive le velo.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Maarten Vangramberen inhuren als spreker?

Maarten Vangramberen is inzetbaar als presentator en moderator. Hij kan je evenement perfect, op energieke wijze, aan elkaar praten.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Maarten Vangramberen

Wat klanten zeggen over
Maarten Vangramberen

Sprekers zoals Maarten Vangramberen

Maarten Vangramberen boeken?