Aster Nzeyimana

Sportanker en voetbalpresentator

Aster Nzeyimana, een bekende persoonlijkheid in de Belgische sportwereld, is een veelzijdige sportjournalist en presentator. Met zijn scherpe analyses en bevlogen presentatiestijl heeft hij naam gemaakt als een betrouwbare stem in de sportverslaggeving. Zijn passie voor sport en zijn diepgaande kennis maken hem niet alleen geliefd bij sportliefhebbers, maar ook bij collega’s in de media.

Aster Nzeyimana, is de jongste sportjournalist ooit voor Het Journaal. Hij begon te presenteren op slechts 22-jarige leeftijd. Zijn opmerkelijke carrière begon in 2014 als presentator bij MNM, waar hij bekendheid verwierf dankzij zijn aangename stem. Aanvankelijk kreeg hij de kans om enkele vervangprogramma’s te presenteren, maar al snel kreeg hij zijn eigen wekelijkse programma op zaterdagochtend. In 2015 maakte Aster de overstap naar Sporza Radio als voetbalverslaggever, en enkele weken later werd hij een vast gezicht bij Sporza. In 2016 werd hij uiteindelijk sportanker voor Het Journaal, waarbij hij zijn radiowerk bij MNM verminderde. Naast zijn werk bij Het Journaal presenteert hij nog steeds bij grote evenementen, zoals de MNM1000. In 2023 maakte hij de overstap naar VTM om zich nog meer te kunnen toeleggen op live commentaar bij voetbalwedstrijden. Voordat hij zijn carrière begon als sportcommentator en presentator, speelde Aster zelf jarenlang voetbal, onder andere bij Eendracht Aalst en SK Berlare.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Aster Nzeyimana inhuren als spreker?

Aster is inzetbaar als moderator en voor het geven interviews. Als moderator zoekt hij interactie met het publiek. Daarnaast weet Aster dankzij zijn ervaring als presentator altijd de juiste sfeer te scheppen voor elke bijeenkomst.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Aster Nzeyimana

Wat klanten zeggen over
Aster Nzeyimana

Sprekers zoals Aster Nzeyimana

Aster Nzeyimana boeken?