Suyin Aerts

Partner X-Treme Creations & Freelance Presenter/Interviewer/Host/Keynote speaker

Na een carrière als professionele balletdanseres, een baan als actrice en presentatrice voor de Belgische televisie en enkele jaren in de mode-industrie, besloot Suyin Aerts haar atypische carrière verder te zetten door in het bedrijf te stappen opgericht door haar partner.

Tegenwoordig combineert ze haar professionele leven als vrouwelijke ondernemer met een freelance carrière als meertalige presentatrice en journaliste voor televisie en moderator van evenementen.

"To get the right answers it is essential to ask the right questions"

Na een succesvolle carrière als professionele balletdanseres heeft Suyin Aerts de beslissing genomen om haar horizon te verbreden door zich te richten op academische en zakelijke ontplooiing. Gewapend met een Masterdiploma in Industrial Business Policy, diverse marketingopleidingen en een graad in Internationale Handel van de Internationale Kamer van Koophandel, blijft Suyin vastberaden om haar visie en kennis voortdurend te verdiepen. Ze streeft ernaar om creatief en innovatief te blijven in haar ondernemerschap.

In 2020 behaalde ze met succes een aanvullend diploma aan de Vlerick Business School in “Take the Lead, digital disruption”, wat haar toewijding aan voortdurende groei en ontwikkeling benadrukt.

Suyins kenmerkende managementstijl omarmt intrapreneurship binnen haar teams. Ze koestert het genoegen om anderen te begeleiden bij het ontdekken en ontwikkelen van hun eigen talenten, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Als ervaren Project Manager is ze ervan overtuigd dat het succes van elk project afhangt van de mensen die deel uitmaken van het team, en de kwaliteit van hun communicatie met elkaar en de stakeholders. Haar levensmotto, “om de juiste antwoorden te krijgen, is het essentieel om de juiste vragen te stellen,” geldt niet alleen voor de vragen die ze aan anderen stelt, maar ook en vooral aan zichzelf. Hierdoor blijft ze de status quo uitdagen, en deze ambitieuze instelling weerspiegelt zich in al haar ondernemingen.

Ondanks haar drukke professionele leven blijft Suyin een enthousiaste sporter en gaat ze geen uitdaging uit de weg. Elke vrijdag deelt ze haar gedachten op haar website suyin.be in de vorm van ‘My Friday Thoughts’.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Suyin Aerts inhuren als spreker?

Als gastvrouw, interviewer, moderator en spreker is Suyin een uitstekende aanwinst voor evenementen, zowel op het podium als voor de camera, en dat in diverse sectoren. Haar meertaligheid en ervaring voor de camera vormen hierbij aanzienlijke troeven. Als ondernemer is ze veelzijdig en bekend met verschillende vakgebieden. Haar helikopterview voegt aanzienlijke waarde toe, aangezien ze niet alleen professionaliteit brengt, maar ook een overvloed aan inhoud die evenementen naar een hoger niveau tilt.

Mensen die door haar geïnterviewd worden, uiten steevast hun dankbaarheid omdat ze in staat is het beste en meest boeiende uit hen te halen door de juiste vragen te stellen. Als bedrijfsleider begrijpt ze bovendien hoe ze teams moet motiveren, en als spreker staat ze bekend om haar inspirerende presentaties. Suyin fungeert als rolmodel, waarbij ze niet alleen aantoont dat een succesvolle carrière na topsport haalbaar is, maar ook fungeert als voorbeeld voor vrouwelijk ondernemerschap.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Suyin Aerts

Wat klanten zeggen over
Suyin Aerts

Sprekers zoals Suyin Aerts

Suyin Aerts boeken?