Anouk Doore

Voormalig ski-alpiniste / Recreatief ultra-loopster & founder van PACE

Anouk Doore is een van de weinige landgenoten die ski-alpinisme beoefende op een hoog niveau. Ze weet wat het is om haar “mannetje te staan” door berg en dal: als enige Belgische vrouw eindigde Anouk Doore in de top-5 van La Grande Course (criterium van zwaarste internationale ski-alpinisme wedstrijden).

Momenteel helpt Anouk Doore mensen om een duurzaam werkritme onderdeel te maken van de bedrijfscultuur. Dit doet ze door programma’s op maat uit werken die een combinatie zijn van inspiratie-, inzicht- en ervaringssessies waarbij deelnemers zelf aan de slag gaan om duurzame gewoontes te ontwikkelen die deel uitmaken van de nieuwe werkcultuur.

"Dare to be a high performer – dare to be healthy"

Anouk heeft in 2017 BOOST opgericht. Enerzijds om sporters te helpen hun dromen waar te maken. Anderzijds om door haar ervaring in het bedrijfsleven in combinatie met  haar passie voor sport  & gezondheid, een integrale aanpak rond welzijn aan te bieden aan bedrijven.

Voordien heeft ze haar loopbaan als adviseur organisatie/verandermanagement bijna continu gecombineerd met wedstrijdsport. Haar grootste passie, het ski-alpinisme, heeft haar op  competitief niveau in vele landen gebracht. Als enige Belgische vrouw eindigde ze in de top-5 van La Grande Course (criterium van zwaarste internationale ski-alpinisme wedstrijden). Door de individuele en teamwedstrijden leerde ze zichzelf beter kennen en besliste ze dat ze zoveel mogelijk mensen wenste te ‘boosten’ naar betere prestaties en meer welzijn.

Vandaag is ze nog steeds sportief, haar vrije tijd brengt ze al lopend en klimmend door. Ze is er sterk van overtuigd dat ons lichaam moet werken opdat onze hersenen op topniveau kunnen werken. Lichaam en geest zijn steeds verweven.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Anouk Doore inhuren als spreker?

Anouk Doore inspireert en geeft inzicht in de raakvlakken tussen sport & business en tussen lichaam & geest. Ze kent zowel de sport- als de bedrijfswereld. Beide hebben veel gemeen, denk maar aan het geven van feedback, leren uit fouten, vertrouwen, focus op doelen, teamwerk,….Beweging is ook cruciaal voor de werking van onze hersenen, lichaam en geest zijn volledig verweven. Anouk Doore zal je inspireren en inzichten delen, maar ook praktische tips geven die je zelf kan toepassen in je carrière en je leven. Ze zal je een boost geven om de beste versie van jezelf te worden!

Tenslotte geeft Anouk Doore workshops om mensen in beweging te zetten. Beweging is de ideale manier om medewerkers met mekaar en met de organisatie te connecteren.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Anouk Doore

Wat klanten zeggen over
Anouk Doore

Sprekers zoals Anouk Doore

Anouk Doore boeken?