Sebastien Bellin

Voormalig basketbalspeler en overlevende van de terroristische aanslag in Zaventem

Sebastien Bellin, bekend als professioneel basketballer, bracht 15 jaar door op het hoogste niveau van het Europese basketbal, zowel in Italië als in grote Belgische clubs. Na zijn carrière lanceerde hij een succesvolle startup die geautomatiseerde videotechnologie voor de basketbalwereld ontwikkelde. Op 22 maart 2016, de dag van de aanslagen op Brussels Airport, overleefde hij een zware verwonding aan zijn rechterheup, waarbij het leven van bijna beide benen op het spel stond.

Dankzij zijn mentale en fysieke kracht overwon Sebastien Bellin deze tragische gebeurtenis en besloot hij zijn tweede kans in het leven volledig te benutten. Zijn inspirerende verhaal dient nu als een krachtige boodschap om anderen te motiveren. Sebastien Bellin zet zich nederig in voor zijn inspirerende missie, strevend naar een positieve impact op zoveel mogelijk mensen.

"Fear is the ultimate illusion holding us back each day"

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Sebastien Bellin inhuren als spreker?

In zijn motiverende toespraak neemt Sebastien Bellin je mee in zijn emotionele en fysieke reis. Hij laat je zien hoe hij uit de rand van de dood is gekomen en hoe hij zichzelf heeft herbouwd met behulp van zijn vier pijlers van het leven. Dit resulteerde in een leven met nog meer passie, een nieuw gevonden duidelijkheid en een unieke kijk op het leven. Een echte inspirerende sessie!

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Sebastien Bellin

Wat klanten zeggen over
Sebastien Bellin

Sprekers zoals Sebastien Bellin

Sebastien Bellin boeken?