Matthias Haspeslagh

Mental & performance coach

Iedere ochtend opstaan met de intentie om het verschil te maken en anderen te laten scoren. Dat is wat Matthias drijft. Of het nu als trainer, coach of psycholoog is, in business of in sport, de focus ligt telkens op leren, groei en ontwikkeling. Verbanden zien en samenhang blootleggen, uitdagen met rake vragen en inzichten, concepten uitwerken, oog hebben voor de kwaliteit van relaties en tijd en ruimte creëren voor (fysiek en mentale) beweging. Dat is wat Matthias het liefst doet. Het gaat niet om oplossen, wel om doorbreken.

"We all have two lives, the second one starts when we realize we only have one."

Matthias Haspeslagh is al zijn hele leven geboeid door menselijke relaties en de ervaringen die daaruit kunnen voortvloeien. Zowel tijdens zijn opleiding als arbeids- en organisatiepsycholoog aan de KULeuven als in de eerste negen jaren van zijn professionele loopbaan in HR voelde hij zich sterk aangesproken door de beweeg-redenen van mensen. Vanuit zijn kracht om mensen te verbinden en in beweging te brengen, ondersteunt en begeleidt hij nu sinds medio 2016 als zelfstandig mental & performance coach individuen en teams om bewuste keuzes te maken zodat zowel hun prestaties als hun welbevinden, gezondheid en veerkracht verhogen

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Matthias Haspeslagh inhuren als spreker?

Thema’s waar Matthias doorheen de jaren affiniteit mee opgebouwd heeft zijn onder meer het inzoomen op het belang van groepsdynamiek, het (h)erkennen, benoemen en inzetten van emoties als brandstof voor groei en ontwikkeling, het leren stellen van krachtige doelen en focus houden op wat er echt toe doet, vertrouwen bouwen in alle omstandigheden en mentale kracht verankeren in het ontwikkelen van goede gewoontes. Als bedrijfspsycholoog, voor hem genoemd “partner in gezond ondernemen” maakt hij de verbinding tussen business en sport.

“Je hebt 1x in je leven iemand nodig die echt in je gelooft. Die je talenten ziet en denkt: er zit meer in jou. Die oogcontact maakt, die echt menselijk contact maakt. Die tijd en ruimte maakt voor een babbel en reflectie”

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Matthias Haspeslagh

Wat klanten zeggen over
Matthias Haspeslagh

Sprekers zoals Matthias Haspeslagh

Matthias Haspeslagh boeken?