Lisa Van den Bunder

Consultant, voedingsdeskundige & wellbeing coach

Lisa Van den Bunder ondersteunt en coacht mensen op het gebied van voeding, emotioneel welzijn en mindset. Ze heeft 9 jaar als consultant en manager gewerkt bij IBM en EY. Ze is ervan overtuigd dat welzijnsecosystemen een meerwaarde bieden aan de klant. Daarom werkt ze samen met verschillende artsen, maakt ze deel uit van het holistische gezondheidsnetwerk Gutness Lifestyle en geeft ze workshops. In 2021 werd ze geïnterviewd door Digiburn en in juni 2023 verscheen ze in de ‘Oh My Gutness’ podcast van Gutness Lifestyle.

Lisa Van den Bunder heeft 9 jaar als consultant en manager gewerkt bij IBM en EY. Een burn-out en chronische ziekten zetten haar leven op zijn kop. Deze persoonlijke ervaring transformeerde haar leven. Sinds 2022 coacht en adviseert zij mensen om hun weg te vinden naar een gezonde levensstijl. Ze combineert voedings-, emotioneel welzijns- en mindsetcoaching met haar eigen ervaring vanuit een veeleisende corporate omgeving om mensen terug in hun kracht te zetten.

In 2011 studeerde ze af aan de KU Leuven met een Master in de Economische Wetenschappen, gespecialiseerd in Finance. In 2013 studeerde ze af aan de Grenoble Graduate School of Business met een Master in International Business. Sinds 2020 heeft ze algemene voedingsleer, afslankingsconsulent, dieetkok, natuurvoeding, orthomoleculaire voedingsleer, mindful eating (The Center for Mindful Eating), Traditionele Chinese Voedingsleer, Nervous System Healing (Jessica Mcguire) en Self Healing Spiral practitioner (International Coaching Federation) gestudeerd. Als ondernemer en coach werkt ze samen met verschillende artsen en gezondheidstherapeuten in een ecosysteem.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Lisa Van den Bunder inhuren als spreker?

In haar krachtige keynote neemt Lisa je mee op haar persoonlijke reis en deelt ze haar inspirerende verhaal van overwinning op burn-out. Ze onderzoekt de cruciale vroege waarschuwingssignalen van chronische stress en benadrukt het belang van het herkennen ervan. Lisa legt ook de essentiële rol uit die voeding kan spelen bij het versterken van je veerkracht en het beschermen van je welzijn.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Lisa Van den Bunder

Wat klanten zeggen over
Lisa Van den Bunder

Sprekers zoals Lisa Van den Bunder

Lisa Van den Bunder boeken?