Ann Wauters

Voormalig Kapitein van de Belgian Cats

Ann Wauters was jarenlang de kapitein van de Belgium Cats, de nationale vrouwenploeg basketbal. Na de Olympische Spelen van Tokyo, in 2021, zette ze een punt achter haar glansrijke carrière. Zo heeft ze een uitgebreid palmares en werd ze vijfmaal uitgeroepen tot beste basketbalster in Europa. Ze deelt haar unieke ervaring als topsporter en getuigt over wat écht telt bij teamsport. Een doorleefd verhaal met persoonlijke ervaringen en geïllustreerd aan de hand van pakkende beelden.

"Success is where preparation and opportunity meet"

Ann Wauters was als kind heel sportief, maar begon pas op haar 12de te basketten. Vier keer won Ann Wauters de Euroleague, in 2002, 2004, 2005 en 2012. In 2015 won Wauters de Eurocup en in 2004 en 2005 behaalde ze de Wereldbeker voor clubs. Wauters won 4 keer het kampioenschap in Frankrijk, 1 in  Zuid-Korea, 1 in Spanje, 1 in Belgie en 4 Russische titels. Ann is ambassadrice van SOS Kinderdorpen en het Rode kruis. Ze heeft een passie voor fietsen en promoot graag een actieve levensstijl.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Ann Wauters inhuren als spreker?

5 Kenmerken van een Succesvol Team:

Ann Wauters, met haar rijke ervaring als topsporter, deelt waardevolle inzichten over het bouwen van een sterk team. Geïnspireerd door de piramide van Lencioni en puttend uit praktische voorbeelden van het succesverhaal van de Belgian Cats, verkent Ann hoe vertrouwen opbouwen, conflicten beheren, betrokkenheid versterken en verantwoordelijkheid geven en nemen essentiële elementen zijn voor succes in elk team. Deze keynote biedt een unieke kijk op teambuilding, doorspekt met persoonlijke ervaringen en geïllustreerd met aangrijpende beelden.

How to Win the Game of Life:

In deze inspirerende keynote deelt Ann haar inzichten en ervaringen over hoe veerkracht kan leiden tot duurzamere prestaties, zowel op persoonlijk vlak als voor het hele team. Aan de hand van praktische voorbeelden uit het succesverhaal van het Belgische nationale team, bespreekt Ann 10 strategieën om zowel je persoonlijke als teamweerbaarheid te versterken. Deze sessie biedt waardevolle handvatten voor een succesvolle benadering van het spel des levens.

Daarnaast is Ann beschikbaar voor het geven van basketbalclinics.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Ann Wauters

Wat klanten zeggen over
Ann Wauters

Sprekers zoals Ann Wauters

Ann Wauters boeken?