Serge Haubourdin

Voormalig Olympisch coach en Oprichter Hercules Academy

Serge Haubourdin is inhoudelijk een ijzersterke spreker. Hij was jarenlang coach van Sabine Appelmans en Olympisch coach in Sydney 2000. Serge is medeoprichter van de Hercules Academy. Met zijn team begeleidt hij wereldwijd bedrijven in de coporate well being en Human Science. In zijn interactieve en praktische aanpak combineert hij lessen uit de topsport met HR management en bedrijfsbeheer. Als auteur van het boek “The corporate wellbeing coach” is hij een veelgevraagd spreker en consultant voor bedrijven.

Serge Haubourdin is Master in Psych Energetica, Master in rechten en bedrijfsbeheer. Hij was jarenlang coach van Sabine Appelmans en dus voormalig topsportcoach voor de Vlaamse en Belgische Tennisfederatie en voormalig Olympisch coach (Sydney 2000). Serge is medeoprichter van de Hercules Academy. Met zijn team begeleidt hij wereldwijd bedrijven in de coporate wellbeing en Human Science. Dit omvat zowel persoonlijke evolutietrajecten als burnout preventie en burnout behandeling. In zijn interactieve en praktische aanpak combineert hij lessen uit de topsport met HR management en bedrijfsbeheer. Als auteur van het boek “The corporate wellbeing coach” is hij een veelgevraagd spreker en consultant voor bedrijven.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Serge Haubourdin inhuren als spreker?

Serge is inzetbaar voor het geven van lezingen en trainingen. Deze zijn zeer interactief en hij integreert zijn lessen uit de topsport met zijn ervaring binnen de HR en het bedrijfsbeheer. Enkele thema’s die aan bod kunnen komen zijn: burnout preventie, burnoutbehandeling en positieve betrokkenheid en motivatie op de werkvloer en het privéleven. Tot slot wordt Serge vaak gevraagd voor lezingen rond ‘The perfect Team’: de dynamiek van een groep vanuit individuele talenten.

The Corporate Wellbeing Coach
Op verhelderende wijze deelt Serge Haubourdin inzichten over de energetische dynamiek van individuen en groepen wanneer de psyche wordt gecombineerd met een bewuste voedings-, bewegings- en levensstijl. Job crafting, persoonlijke coaching, carrièrecoaching, coachcompetenties, burn-outpreventie, kerntalenten en conflicthantering zijn sleutelbegrippen die aan bod komen.

Serge wil een lans breken om de holistische benadering uit de topsport ook toe te passen in de bedrijfswereld. Hij toont met concrete voorbeelden aan dat bedrijven die deze visie aanhangen, vaker successen boeken, bijdragen tot een gezondere en menselijke werksfeer, kortom tot meer succesvolle wellbeing leiden. The Corporate Wellbeing Coach richt zich tot leidinggevenden, bedrijfsleiders en managers, alsook coaches.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Serge Haubourdin

Wat klanten zeggen over
Serge Haubourdin

Sprekers zoals Serge Haubourdin

Serge Haubourdin boeken?