Gella Vandecaveye

Voormalig judoka en ondernemer

Gella Vandecaveye is hét gezicht van het Belgische vrouwelijke judo. Met twee wereldtitels en respectievelijk een bronzen en zilveren medaille op de Olympische Spelen van 1996 en 2000 kan ze terugkijken op een uiterst succesvolle sportcarrière. Voor Gella voelde de overgang van topsporter naar zelfstandig ondernemer dan ook vertrouwd aan. Voor haar staan de resultaten centraal, zowel in de sport als in het bedrijfsleven. Wat voorheen werd gemeten in medailles en bekers, wordt nu bepaald door de omzet aan het einde van het boekjaar.

Met haar competitieve instelling, ondernemingsgeest, plezier en doorzettingsvermogen is Gella niet alleen een inspirerende spreker, maar ook een uitstekende ambassadrice. Haar mentaliteit, die gedreven wordt door prestaties en positiviteit, maakt haar de perfecte persoon om haar ervaringen te delen en anderen te motiveren.

"Brave meisjes raken in de hemel, stoute meisjes overal"

Haar judo-avontuur begon al op 8-jarige leeftijd. In haar jeugdjaren wist ze topsport succesvol te combineren met hogere studies, waarbij ze communicatiemanagement/journalistiek studeerde. Deze periode getuigde al van haar immense wilskracht, doorzettingsvermogen en grenzeloze ambities.

Met een bronzen en zilveren medaille op de Olympische Spelen van 1996 en 2000 behaalde ze buitengewoon succes. Daarnaast kroonde ze zich maar liefst tweemaal tot wereldkampioen, zevenmaal tot Europees kampioen en 23 maal tot Belgisch kampioen. Tijdens haar indrukwekkende carrière overwon ze verschillende tegenslagen, zoals een gebroken nek in 1998, waar ze vijf maanden later desondanks Europees kampioen werd. Ook scheurde ze, twee maanden voor de Olympische Spelen van 2000, haar rechterkniebanden. Haar doorzettingsvermogen werd beloond met diverse prijzen in België, waaronder Sportvrouw van het jaar, Sportpersoonlijkheid van het jaar en de Trofee van Sportverdienste.

Na haar succesvolle carrière als topsporter vond Gella een nieuwe roeping als zelfstandig ondernemer in “PR & Sport Consulting”. Haar levensfilosofie draait om het inspireren van mensen en het promoten van een fitte levensstijl. Bovendien heeft Gella twee boeken op haar naam staan: ‘Gella en Eddy’ en ‘Gella goes global’. In haar laatste boek deelt ze haar reiservaringen gedurende een volledig jaar in Azië.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Gella Vandecaveye inhuren als spreker?

“Together each achieves more!” Dat motto draagt Gella ook met trots in haar vaandel. Ze heeft de fijne kneepjes van het vak geleerd in de topsport en draagt die ervaring nu met zich mee als ondernemer. Een hecht en gemotiveerd team presteert aanzienlijk beter, omdat goede motivatie al de helft van het werk is. Maar hoe behoud je de enthousiasme en betrokkenheid van je teamleden?

Met veel enthousiasme deelt Gella haar ervaringen en inzichten over de raakvlakken tussen topsport en het bedrijfsleven: coaching, ambitie, teambuilding, het omgaan met tegenslagen, stressbeheersing, motivatiesessies, en meer. Ontdek samen hoe je individuen kunt transformeren tot echte teamspelers, waardoor de productiviteit toeneemt en de sfeer op de werkvloer een boost krijgt. Na de presentatie is er ook gelegenheid voor een fotomoment, waarbij je samen met Gella en haar medailles op de foto kunt gaan.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Gella Vandecaveye

Wat klanten zeggen over
Gella Vandecaveye

Sprekers zoals Gella Vandecaveye

Gella Vandecaveye boeken?