Aagje Vanwalleghem

Voormalig topturnster

Aagje Vanwalleghem heeft een cruciale rol gespeeld bij het op de kaart zetten van de Belgische gymnastiek. Dit dankzij verschillende Wereldbekermedailles, de eerste Belgische gymnastiekmedaille ooit op een EK en als finalist op de Olympische Spelen. Aagje Vanwalleghem houdt ervan mensen te inspireren, motiveren en in staat te stellen hun dromen te realiseren, zowel in de sport als in het dagelijkse leven.

"Find out who you are and do it on purpose"

Geboren in Brazilië en opgegroeid in België, heeft Aagje Vanwalleghem een essentiële rol gespeeld bij het profileren van de Belgische gymnastiek, met diverse medailles op Wereldbekers, de allereerste Belgische gymnastiekmedaille op een Europees Kampioenschap, en een finaleplaats op de Olympische Spelen van Athene 2004.

Met haar holistische benadering van welzijn, inspireert Aagje mensen, motiveert hen en geeft hen kracht om hun volledige potentieel te bereiken in sport, werk en het dagelijks leven. ‘Ontgrendel je potentieel, omarm veerkracht.’

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Aagje Vanwalleghem inhuren als spreker?

Intro keynote: Agility

Als Olympiër, keynote-spreker, bedrijfsconsultant op het gebied van welzijn en veerkrachtcoach, benut Aagje Vanwalleghem haar kennis en ervaring om mensen te inspireren om hun eigen growth mindset te ontwikkelen. Ze deelt belangrijke do’s en don’ts en biedt nieuwe vaardigheden aan om door te blijven gaan. Ontdek meer over veerkracht, wendbaarheid, het omgaan met tegenslagen, het vinden van de balans tussen twijfel en vertrouwen, zelfbeheersing, focus, en nog veel meer.

Intro keynote: Equity & Inclusie

Tijdens haar keynote “Equity & Inclusion” put Aagje Vanwalleghem uit haar rijke achtergrond als Olympisch gymnaste, veerkrachtcoach en ethische leider in de sportwereld.

In deze inspirerende presentatie deelt Aagje krachtige inzichten en persoonlijke ervaringen om het belang te benadrukken van het bevorderen van een cultuur van inclusie en diversiteit. Ze bespreekt de meerwaarde van diversiteit en moedigt het publiek aan om verschillen te omarmen en samen te werken aan het creëren van een meer inclusieve samenleving. Deze keynote inspireert individuen en organisaties om obstakels te overwinnen, gelijkheid te bevorderen en een wereld te bouwen waarin iedereen de kans heeft om te schitteren.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Aagje Vanwalleghem

Wat klanten zeggen over
Aagje Vanwalleghem

Sprekers zoals Aagje Vanwalleghem

Aagje Vanwalleghem boeken?