Frank De Bleeckere

Voormalig topscheidsrechter

Frank De Bleeckere wordt door velen de beste Belgische scheidsrechter ooit genoemd. In de jaren dat de ‘Rode Duivels’ ontbraken op de grote toernooien als het EK en WK was hij er wel bij als scheidsrechter om ons land te vertegenwoordigen. Hij werd zeven keer scheidsrechter van het jaar en werd in 2009 zelfs uitgeroepen tot ‘Beste scheidsrechter van de wereld’.

Frank De Bleeckere wordt door velen de beste Belgische scheidsrechter ooit genoemd. In de jaren dat de ‘Rode Duivels’ ontbraken op de grote toernooien als het EK en WK was hij er wel bij als scheidsrechter om zijn land te vertegenwoordigen. Sinds 1994 kwam hij als scheidsrechter op het hoogste niveau uit in België. Hij werd zeven keer scheidsrechter van het jaar en werd in 2009 zelfs uitgeroepen tot ‘Beste scheidsrechter van de wereld’. Hij is ook de eerste buitenlandse scheidsrechter die in Nederland de klassieker Feyenoord – Ajax mocht fluiten. In 2013 stopte Frank De Bleeckere met fluiten en ging hij aan de slag bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond als ‘ Talent & Elite Referee Manager’. Deze functie stopte na bezuinigingen in 2015. Tijdens zijn carrière was hij vertegenwoordiger van beroep.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Frank De Bleeckere inhuren als spreker?

Voormalig scheidsrechter Frank De Bleeckere weet hoe het is om leiding te geven op belangrijke momenten. Belangrijke beslissingen durven maken is waar het allemaal om draait. Door zijn functie als ‘Talent & Elite Referee Manager’ weet hij ook hoe het is om zijn ervaringen over te brengen en te spreken over thema’s als talentontwikkeling. Mede door zijn functie als vertegenwoordiger kan Frank De Bleeckere ook uitstekend de link leggen tussen het bedrijfsleven enerzijds en topsport anderzijds.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Frank De Bleeckere

Wat klanten zeggen over
Frank De Bleeckere

Sprekers zoals Frank De Bleeckere

Frank De Bleeckere boeken?