Bert De Backer

Voormalig wielrenner

Net zoals Bert zijn passie en toewijding vond als wielrenner, kan iedereen zijn carrière met dezelfde vastberadenheid aanpakken, ongeacht de omgeving, en zijn eigen succesvolle ‘topsporter’ zijn. Bert heeft zijn periode als profwielrenner op een fantastische manier kunnen afronden en deelt graag hoe hij vol rust, voldoening en vertrouwen tot die beslissing is gekomen. Iets kwalitatief en vastberaden afronden vormt de solide basis voor een bruisende start van iets nieuws.

Als oud-topsporter, maar met dezelfde ontembare energie en mindset, staat Bert klaar om jouw publiek te inspireren.

"When work is play and play is work"

Als kind dacht hij later varkensboer te worden. Jawel, varkensboer. Laarzen zou hij dragen, en een blauwe stofjas, om iedere ochtend in alle vroegte het erf te overzien. Maar het kan verkeren. Een stofjas heeft hij niet gedragen, wel een strak koerspak. En laarzen bleken niet handig op de racefiets waarmee hij 13 jaar lang als profwielrenner rond de wereld reed: van China tot Canada tot Australië. Maar het erf waar hij is opgegroeid is hij nooit vergeten.

Een nieuw leven waarin hij streeft naar een gepast evenwicht met al wat op zijn pad komt als analist, spreker, ambassadeur,… Al is het in een varkensstal, in een peloton of op kantoor: met een mix aan authenticiteit, eerlijkheid en verantwoordelijkheid hoopt hij mensen te inspireren. Dat is zijn missie. Inspireren. Als voormalig atleet kent hij het belang van positiviteit en bruisende energie. Ready. Set. Go!

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Bert De Backer inhuren als spreker?

Als oud-topsporter, maar met dezelfde ontembare energie en mindset, brengt Bert graag zijn authentieke en positieve energie naar uw evenement, zowel op als naast de fiets. Of het nu met een keynote is of gewoon als aanwezige gast.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Bert De Backer

Wat klanten zeggen over
Bert De Backer

Sprekers zoals Bert De Backer

Bert De Backer boeken?