jQuery(document).ready(function( $ ){ $( document ).ajaxComplete(function() { if (!Cookies.get('woocommerce_items_in_cart')) { $('.empty_message').show(); } else { $('.empty_message').hide(); } }); if (!Cookies.get('woocommerce_items_in_cart')) { $('.empty_message').show(); } });

Arthur Van Doren

Beste Hockeyspeler ter Wereld

Arthur Van Doren is een topper in de hockeywereld. Hij maakt, als onverzettelijke verdediger, deel uit van de Nationale hockeyploeg, de Red Lions. In 2016 won hij met de Red Lions zilver op de Olympische Spelen in Rio, in 2018 goud op het WK 2018, in 2019 goud op het EK en als absoluut hoogtepunt goud op de Olympische Spelen in 2020.  Al tweemaal werd hij uitgeroepen tot Beste Hockeyspeler ter Wereld.

Toen Arthur Van Doren vijf jaar was, sloot hij zich aan bij hockeyclub KHC Dragons waar hij de jeugdreeksen doorliep. Hij haalde het eerste elftal en werd er meerdere keren kampioen van België. In 2016 mocht hij met de Belgian Red Lions mee naar de Olympische Spelen en werd er uitgeroepen tot ’s Werelds Beste Jongere. Een jaar later kreeg hij dezelfde prijs en werd hij ook nog eens uitgeroepen tot Beste Hockeyspeler ter Wereld. In 2018 tekende Arthur een contract bij de Nederlandse topploeg HC Bloemendaal. Al sinds zijn 17e maakt Arthur deel uit van het Belgische nationale team, de Red Lions, waarmee hij tal van prijzen won zoals goud op het WK en zilver  en goud op het EK en op de Olympische Spelen.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Arthur Van Doren inhuren als spreker?

In zijn presentaties spreekt Arthur over het parcours dat hij afgelegd heeft met de Belgian Red Lions, op weg naar en op de Olympische Spelen van Rio 2016 en het WK 2018 tot de Olympische Spelen in 2020. Hij geeft je een uniek inzicht in dit verhaal vanaf de voorbereidingen tot de belangrijkste momenten bij de kwalificatie.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Arthur Van Doren

Wat klanten zeggen over
Arthur Van Doren

Sprekers zoals Arthur Van Doren

Arthur Van Doren boeken?