Tom Coninx

Voormalig Presentator VTM Sport

Tom Coninx was sportjournalist en presentator bij VTM waar hij o.a. de Champions League en andere sportprogramma’s presenteerde. Zo was hij de vaste presentator van het VTM-programma ‘Stadion’. Verder presenteerde hij een tijdje op de radio, waar hij de commentaar verzorgde voor Sporza Radio.

Tom Coninx, geboren op 14 januari 1975 in Sint-Truiden, is sportjournalist en presentator bij VTM waar hij o.a. de Champions League en andere sportprogramma’s presenteert. In september 1998 begon Tom met werken bij de VRT waar hij als assistent verschillende programma’s begeleidde. Na een tussenstap bij VT4 keerde hij in oktober 2011 terug bij VRT waar hij verschillende voetbalprogramma’s ging presenteren. Hij is de vaste presentator van de Jupiler Pro League het VTM-programma ‘Stadion’. Verder presenteerde hij ook op de radio waar hij het commentaar verzorgde voor Sporza Radio. Nadat de uitzendrechten van het voetbal niet meer bij VTM zaten, werd Tom zijn exclusiviteitscontract bij de zender in 2018 niet verlengd.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Tom Coninx inhuren als spreker?

Tom is inzetbaar als moderator en voor allerhande bijeenkomsten die hij met zijn brede waaier aan sportkennis aan elkaar kan praten. Daarnaast is hij inzetbaar voor interviews met prominente sporters waarbij hij kan inspelen op de ontwikkelingen van de hedendaagse sport.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Tom Coninx

Wat klanten zeggen over
Tom Coninx

Sprekers zoals Tom Coninx

Tom Coninx boeken?