Nicky Degrendele

Wereldkampioene baanwielrennen

Nicky Degrendele is een leading lady in het baanwielrennen. Hierin is ze gespecialiseerd in de sprintnummers. In 2016 won ze zilver in de keirin tijdens het EK, waarna ze vervolgens in 2018 op hetzelfde nummer wereldkampioene werd. Nicky was eerder ook al wereldkampioen bij de junioren in 2014.

"Met een sterk team naast je is de motivatie om te presteren groter en dat leidt altijd naar succes"

In 2014 werd Nicky wereld- en Europees kampioen bij de junioren op het onderdeel Keirin. Vervolgens ging Nicky haar steeds meer concentreren op de sprintonderdelen en staat dan ook gekend als specialiste in het sprinten. In 2016 trok ze naar Zwitserland. Daar woonde en trainde ze bij het hoofdkwartier van de UCI. In 2017 trok ze voor de eerste maal naar het Wereldkampioenschap in Hong Kong. Ze stond als jongste deelnemer in de finale op het onderdeel keirin. Een jaar later, in 2018, werd ze op het WK Baanwielrennen in Apeldoorn wereldkampioen. Sinds 2018 rijdt ze voor BEAT Cycling Club.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Nicky Degrendele inhuren als spreker?

Nicky is inzetbaar voor het geven van fietsclinics en presentaties op basis van vraag en antwoord. Ze spreekt over onder andere motivatie en doorzettingsvermogen. Tijdens de fietsclinics worden er ervaringen uitgewisseld in de vorm van het zelf leren op de baan rijden of gezellig een wegritje maken.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Nicky Degrendele

Wat klanten zeggen over
Nicky Degrendele

Sprekers zoals Nicky Degrendele

Nicky Degrendele boeken?