Kimberly Buys

Zwemster

Kimberly Buys is een Antwerpse topzwemster. Ze heeft reeds veertien verschillende Belgische zwemrecords op haar naam staan. Sinds 2005 traint ze onder de vleugels van Ronald Gaastra. In 2012 en 2016 nam ze deel aan de Olympische Spelen in Londen en Rio. Kimberly combineert topsport met een universitaire opleiding biochemie aan de universiteit van Antwerpen. Steeds zoeken naar mogelijkheden op progressie te maken met behulp van planningen, 100% inzet, samenwerking met een topteam, plezier en doorzettingsvermogen brachten Kimberly waar ze nu staat.

Kimberly Buys maakte in 2005 de overstap van de Groot Beverse Zwemclub naar Brabo Antwerpen. Sindsdien doet Kimberly mee aan internationale tornooien (8 EK’s klein bad, 2 WK’s klein bad, 5 EK’s groot bad, 5 WK’s groot bad en 2x OS) en traint ze ondertussen dus ook al 12 jaar onder de vleugels van Ronald Gaastra. Kimberly behaalde in 2010 en 2012 een individuele medaille op het EK klein bad (200m wissel en 100m vlinder) en heeft 14 individuele Belgische records op haar naam. Kimberly combineert topsport met een universitaire opleiding biochemie en biotechnologie aan de universiteit van Antwerpen. Het beste uit zichzelf proberen halen m.b.v. planningen, 100% inzet, samenwerking met een topteam van specialisten elk in hun eigen vak, plezier en doorzettingsvermogen brachten Kimberly waar ze nu staat. Zelfs na viertien jaar topsport zoeken ze nog steeds naar mogelijkheden om progressie te blijven maken.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Kimberly Buys inhuren als spreker?

Het kunnen plannen om de combinatie topsport en studies te kunnen volhouden, het grote doorzettingsvermogen, het gezond leven, het blijven letten op je voeding en de belangrijke samenwerking met een team om doelen te bereiken zijn zaken die Kimberly niet vreemd zijn. Al deze aspecten hebben invloed gehad in de evolutie van Kimberly gedurende haar 14 jaar topsport en komen hierdoor terug in haar verhaal! Ze geeft presentaties op basis van interview en zwemclinics.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Kimberly Buys

Wat klanten zeggen over
Kimberly Buys

Sprekers zoals Kimberly Buys

Kimberly Buys boeken?