jQuery(document).ready(function( $ ){ $( document ).ajaxComplete(function() { if (!Cookies.get('woocommerce_items_in_cart')) { $('.empty_message').show(); } else { $('.empty_message').hide(); } }); if (!Cookies.get('woocommerce_items_in_cart')) { $('.empty_message').show(); } });

Johan Van Herck

Voormalig tennisser en coach

Johan Van Herck is een voormalig tennisser. Toen hij een punt achter zijn carrière als actief tennisser zette, ging hij aan de slag als tenniscoach. Hij was 12 jaar hij actief als coach van het Belgische Davis-Cup team, waarmee hij al tal van mooie resultaten heeft neergelegd.

Johan Van Herck bereikte in 1996 voor de eerste keer in zijn carrière de top 100 van de ATP-ranglijst. Een jaar later haalde hij zijn hoogste ranking ooit, de 65e plaats. In 1998 haalde hij de derde ronde van Roland Garros, in die ronde verloor hij van Jens Knippschild. Over zijn volledige actieve carrière speelde hij op regelmatige basis mee in het Davis-cup team. Johan was 12 jaar coach van de Belgische Daviscupploeg.  Onder zijn leiding haalde het team tweemaal de finale waar ze het onderspit moesten delven tegen Frankrijk en Groot-Brittannië.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Johan Van Herck inhuren als spreker?

Davis-cup kapitein, Johan Van Herck, is inzetbaar voor presentaties. Vanuit zijn ervaringen spreekt hij over teamwork en coaching. Hoe bereik je teamsucces vanuit een individuele sport? Hoe kan je een groep coachen in een omgeving van individuele coaches? Hoe creëer je betrokkenheid en vertrouwen binnen een team? Tot slot is hij inzetbaar als moderator.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Johan Van Herck

Wat klanten zeggen over
Johan Van Herck

Sprekers zoals Johan Van Herck

Johan Van Herck boeken?