Johan De Keyser

TOP Coach op mentaal, individueel, relationeel én teamniveau

TOP Coach op mentaal, individueel, relationeel én teamniveau.

Zoek jij naar een gedreven spreker die de link kan maken tussen de sportwereld en jouw organisatie? Dan ben je bij Johan De Keyser aan het juiste adres. Hij prikkelt zijn publiek met boeiende thema’s en schuwt de interactie en de moeilijke onderwerpen niet. Deelnemers gaan naar huis met nieuwe inzichten en praktische tips om ze meteen uit te proberen in hun dagelijkse realiteit. ‘Food for thought and action’. Een absolute aanrader.

"Every dream needs a team, every team needs a dream"

“Moving people to The Optimal Performance”

Johan De Keyser is TOP Coach op mentaal, individueel, relationeel én teamniveau. Hij heeft een paramedische achtergrond als algemeen en psychiatrisch verpleegkundige en richtte in 1997 Essento bv op. Sindsdien brengt hij, als gedreven trainer en ervaren coach, mensen naar hun krachtige essentie. Dit zowel in het onderwijs, de zorgsector, het bedrijfsleven als de sportwereld. In zijn vrije tijd is Johan een allround sporter die van wat uitdaging houdt. Als nietgediagnosticeerd ADHD’er zijn trainen voor wat marathons, een voetbalploegje coachen, intense spinning sessies afwerken en tennistornooien afschuimen enkele van zijn bezigheden.

Tijdens zijn voordrachten prikkelt hij met alle plezier de deelnemers om op een andere manier naar de realiteit te kijken.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Johan De Keyser inhuren als spreker?

Johan De Keyser biedt zijn expertise aan in lezingen, workshops en trainingstrajecten. Zijn presentaties kenmerken zich door interactie met het publiek en een gezonde balans tussen ernst en humor, waardoor hij een zeer inspirerende en ervaren spreker is. Een absolute meerwaarde is dat Johan de dynamieken uit de sportwereld – zoals samenwerken in teams, optimale prestaties behalen of omgaan met stress en verwachtingen – op een realistische manier kan vertalen naar de noden van jouw organisatie.

‘Hoe bouw je een dreamteam?’

Johan deelt prikkelende inzichten en handige tools, gebaseerd op zijn boek ‘Bouw je Dreamteam’, uitgegeven in 2018 door LannooCampus [vierde druk]. De focus ligt op het bevorderen van een plezierige en efficiënte samenwerking door de ontwikkeling van vier essentiële teamkwaliteiten: ’te vertrouwen zijn’, ‘expressief kunnen zijn’, ‘afspraken maken en aansprakelijk houden’ en ‘monitoren’.

‘Dynamische Evenwicht, van (on)macht naar kracht in werkrelaties.’

Om een Dreamteam te kunnen vormen heb je krachtige persoonlijkheden nodig. Hoe kan je er zelf voor zorgen dat je krachtig wordt en blijft? Hoe kan je anderen ondersteunen in die zoektocht? Welke relationele dynamieken kom je tegen op de werkvloer? En hoe kan je daar op een andere manier mee omgaan? Alle antwoorden op die vragen worden gegeven tijdens deze inzicht gevende keynote die gebaseerd is om het tweede boek ‘Dynamisch Evenwicht’, uitgegeven in 2023 door LannooCampus.

‘Game, MindSet, Match’

Hoe kan je optimaal presteren, dankzij inzichten uit de sportwereld? Op die zoektocht neem ik je graag mee. Sport is altijd mijn grote passie geweest. Het boek verschijnt waarschijnlijk najaar 2024 of voorjaar 2025. In deze keynote geef ik je al een voorproefje van die inzichten uit diverse sportdisciplines. Wat kunnen we gebruiken in ons dagelijks leven? En hoe kan je er als (top)sporter gebruik van maken om nog meer uit jezelf te halen? Dat leg ik je graag uit tijdensdeze boeiende, no-nonsense keynote.

‘De kracht van gezonde humor’

Humor is een ontwapenend en verbindend communicatiemiddel. Deze lezing biedt een diepgaande kijk op humor als krachtig instrument. Het Humor Quotiënt (H.Q.) wordt gemeten tijdens de sessie, en je ontvangt praktische tips om je humorconditie te verbeteren.

‘De warme luchtverkoper’

Een onvergetelijke, interactieve en beklijvende (avond)voorstelling met ‘zelfzorg’ en ‘veerkracht’ als centrale thema’s. Gebaseerd op het boek ‘Dynamisch evenwicht, van (on)macht naar kracht.’ De voorstelling duurt ongeveer 90′ met mogelijkheid tot nabespreking.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Johan De Keyser

Wat klanten zeggen over
Johan De Keyser

Sprekers zoals Johan De Keyser

Johan De Keyser boeken?