Floris Wouterson

Slaap Performance Expert

Floris Wouterson, de eerste Slaap Performance Coach van Europa, is een dynamische en inspirerende spreker die zijn publiek meeneemt in de wereld van slaap en prestaties. Met meer dan 18 jaar ervaring deelt hij zijn diepgaande kennis over hoe je je slaap kunt optimaliseren om je prestaties te verbeteren, zonder extra tijd in bed door te brengen. Floris spreekt met passie over ‘het belang van kwalitatieve slaap’ en ‘hoe slaap je leven kan transformeren’. Hij behandelt thema’s zoals ‘het maximaliseren van herstel’ en ‘het overwinnen van slaapuitdagingen’.

Ook spreekt hij motiverend over het maken van bewuste keuzes voor een gezondere levensstijl, persoonlijke ontwikkeling, stressmanagement en het belang van slaap in topsport en het bedrijfsleven. Naast zijn werk als coach is Floris de auteur van de bestseller ‘Superslapen’, waarin hij praktische tips en strategieën deelt om een diepe, herstellende nachtrust te bereiken. Zijn boek en presentaties zijn een bron van inspiratie voor iedereen die streeft naar een gebalanceerd en energiek leven.

"Slaap is belangrijker dan eten en bewegen samen"

Floris Wouterson, een vooraanstaande Slaap Performance Coach en auteur, heeft een unieke reis afgelegd die hem van de bancaire wereld naar de voorhoede van slaapwetenschap en -coaching bracht. Zijn carrière, ooit gedomineerd door lange werkdagen en slaaptekort, leidde tot een persoonlijke crisis die hem inspireerde om zich te verdiepen in de wetenschap van slaap en herstel. Deze ervaring vormde de basis voor zijn missie om anderen te helpen hun slaap te verbeteren en daarmee hun leven.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Floris Wouterson inhuren als spreker?

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker die jouw evenement, congres of vitaliteitsweek naar een hoger niveau tilt? Floris Wouterson, Europa’s eerste Slaap Performance Coach en auteur van de bestseller ‘Superslapen’, is de ideale keuze. Met meer dan 18 jaar ervaring in het verbeteren van slaap en herstel, brengt Floris een schat aan kennis en praktische inzichten die jouw publiek zullen boeien en motiveren.

Floris spreekt met passie over het cruciale belang van slaap voor persoonlijke en professionele prestaties. Zijn presentaties richten zich op thema’s zoals ‘het maximaliseren van herstel zonder meer tijd in bed door te brengen’ en ‘het overwinnen van slaapuitdagingen’. Hij deelt concrete tips en strategieën die direct toepasbaar zijn, zowel in het persoonlijke leven als in de professionele omgeving.

Naast zijn expertise in slaapwetenschap, deelt Floris ook zijn persoonlijke reis vanuit de bancaire sector naar slaapexpertise, een verhaal dat resoneert met thema’s van persoonlijke transformatie, veerkracht en het belang van balans in het leven. Zijn ervaringen en inzichten zijn bijzonder relevant voor professionals die streven naar een gezonde balans tussen werk en privé.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Floris Wouterson

Wat klanten zeggen over
Floris Wouterson

Sprekers zoals Floris Wouterson

Floris Wouterson boeken?