Carolien Van Den Bosch

Veerkracht coach

Carolien Van Den Bosch is professionele spreker en welzijnsexpert en co-auteur van het boek ‘De Ideale Dag’. Haar holistische benadering van lichaam en geest zet een mens volledig in beweging. Met haar keynote ‘Time To Energize’ geeft ze je meer inzicht in het mechanisme van stress, en hoe slaap, beweging, voeding maar ook connectie kunnen bijdragen aan een hoger energieniveau. De lezingen zullen niet enkel jou, maar ook je team en organisatie aanzetten tot actie!

"Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always."

Carolien groeide op binnen een gezin waar topsport hoog op de agenda stond. Ze volgde echter haar eigen weg en stapte na haar universitaire studies de financiële sector in. Als voormalig bedrijfsbankier en later financieel & HR consultant ondervond ze als geen ander de uitdagingen waarmee organisaties geconfronteerd worden.

Na 13 jaar besloot ze een reset te maken in haar carrière. Haar passie voor lichaamsbeweging, gezonde voeding en mentale veerkracht ondersteunde ze door evidence based opleidingen in België en Nederland, en zette ze gedurende een aantal jaren in als personal coach van (hoofdzakelijk) vrouwelijke bedrijfsleiders.

Haar holistische expertise rond fysiek en mentaal welzijn, gecombineerd met haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, maken van haar vandaag een veelgevraagd spreker bij uiteenlopende (internationale) organisaties.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Carolien Van Den Bosch inhuren als spreker?

Time to Energize: Carolien geeft je meer inzicht in het mechanisme van stress, en hoe slaap, beweging en voeding maar ook connectie kunnen bijdragen aan een hoger energieniveau. Deze lezing zet niet enkel het individu, maar ook het team aan tot actie!

Carolien Van Den Bosch heeft een sterk wetenschappelijk onderbouwde visie rond fysiek en mentaal welzijn, en hoe ons brein hierbij van cruciaal belang is. De combinatie met haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, maken van haar vandaag een veelgevraagd spreker en coach bij uiteenlopende (internationale) organisaties.

In haar recente boek ‘De Ideale Dag’ bundelt ze als co-auteur adviezen over beweging, voeding, slaap, veerkracht en mentale gezondheid en licht ze deze op een wetenschappelijke en begrijpbare manier door.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Carolien Van Den Bosch

Wat klanten zeggen over
Carolien Van Den Bosch

Sprekers zoals Carolien Van Den Bosch

Carolien Van Den Bosch boeken?