Maak kennis met: Sem

30 augustus 2023

In de “Maak kennis met” blog stellen we je voor aan Sem Brantjes. Sem is onze nieuwe stagiaire en gaat het team van SportsSpeakers versterken.

In de “Maak kennis met” blog stellen we je elke voor aan een van onze sterspelers uit team SportsSpeakers. Dit keer maak je kennis met ons talent uit eigen opleiding: Max van der Ven.

Hoe ben je bij SportsSpeakers terecht gekomen?

Ik ben bij SportsSpeakers terechtgekomen doordat ik zelf voor een evenement op zoek was naar een spreker. Via de website kwam ik uiteindelijk deze vacature tegen en deze maakte mij meteen enthousiast!

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?

Binnen het SportsSpeakers team ben ik stagiair op de salesafdeling.

Welke sport beoefen je zelf?

Zelf voetbal ik al van jongs af aan en doe dat inmiddels in een team vol met vrienden. Daarnaast probeer ik, vooral in de zomermaanden, ook nog regelmatig op de tennis- en padelbaan te staan.

Wat maakt werken bij SportsSpeakers zo leuk?

De variatie die je hebt in het spreken van verschillende bedrijven en sprekers uit de sportwereld is iets wat het werken bij SportsSpeakers zo leuk maakt. Daarnaast helpt het ook heel erg mee dat je elke dag met een enthousiast team aan de slag gaat.

Waarom een SportsSpeaker?

Allereerst omdat ik denk dat er ontzettend veel raakvlakken zijn tussen de sport en het bedrijfsleven, waardoor van het verhaal van een spreker ook een vertaalslag gemaakt kan worden naar de werkvloer. Daarnaast heeft elke spreker zo zijn bijzondere verhaal die jouw publiek zal vermaken en inspireren.