Maak kennis met: Max

22 november 2017

In de “Maak kennis met” blog stellen we je elke voor aan een van onze sterspelers uit team SportsSpeakers. Dit keer maak je kennis met ons talent uit eigen opleiding: Max van der Ven.

Hoe ben je bij SportsSpeakers terecht gekomen?

Vanaf de middelbare school had ik maar één doel: werken in de sportwereld. Nadat ik mijn stage in het derde jaar bij PON (afdeling Volkswagen) had gelopen zocht ik een afstudeerplek bij een sportmarketingbureau. Toen kwam ik House of Sports tegen en in mijn zoektocht kwam ik op de hoogte van SportsSpeakers en na een fantastische afstudeerperiode kreeg ik de kans om er fulltime aan de slag te gaan. Deze kans heb ik natuurlijk met beide handen aangegrepen. Inmiddels ben ik al ruim 7 jaar werkzaam voor SportsSpeakers.

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?

Ik ben werkzaam als sales manager bij SportsSpeakers. Daarnaast focus ik mij op de nieuwe sprekers uit de sportwereld.

Welke sport beoefen je zelf?

Zelf heb ik altijd gevoetbald en getennist. Tegenwoordig probeer ik een aantal keer per week te fitnessen, soms een kickboks les mee te pakken en probeer ik zoveel mogelijk sport te kijken.

Wat maakt werken bij SportsSpeakers zo leuk?

Het leukste van SportsSpeakers is dat je dagelijks in contact staat met (voormalig) topsporters, coaches, bestuurders en presentatoren. Daarnaast geeft het voldoening wanneer er een mooie match is tussen bedrijf en spreker.

Waarom een SportsSpeaker?

Er zijn zoveel overeenkomsten tussen de topsport en het bedrijfsleven dat het voor iedereen goed is om een keer een inspirerend verhaal te horen vanuit een sporter over o.a. leiderschap, doelen stellen en talent ontwikkeling. Ook staan de sportmomenten van de sprekers vaak bij de mensen in het geheugen gegrift, wat weer voor mooie en herkenbare situaties zorgt.