Maak kennis met: Femke

18 november 2021

In de “Maak kennis met” blog stellen we je voor aan Femke Kimpe. Femke is onze nieuwe collega en gaat het team van SportSpreker versterken!

Hoe ben je bij SportsSpeakers terecht gekomen?

Ik heb de vacature gespot op Instagram. Na het eerste gesprek was ik helemaal overtuigd dat ik deel uit wilde maken van het SportsSpeakers team.

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?

Sales Manager, verantwoordelijk voor België.

Welke sport beoefen je zelf?

Zelf heb ik tot vorig seizoen altijd op competitieniveau basketbal gespeeld.  Mijn volgende doelen zijn een marathon lopen en de Mont Ventoux beklimmen. Tussendoor speel ik wat tennis/padel en mountainbike ik af en toe.

Wat maakt werken bij SportsSpeakers zo leuk?

Al bij mijn eerste gesprek viel de spontaniteit en de openheid van de collega’s mij op. Ik voelde mij meteen welkom en er is een enorme sportieve drive aanwezig.

Waarom een SportsSpeaker?

Cliché, maar voor mij is het altijd al een droom geweest om mijn professionele leven te kunnen koppelen aan mijn grote passie, sport. Ik ben dan ook enorm gemotiveerd om de sportcultuur in België verder aan te wakkeren en bedrijven warm te maken om met sportspreker samen te werken.