Maak kennis met: Dennis

1 december 2022

In de “Maak kennis met” blog stellen we je voor aan Dennis van den Bosch. Dennis is onze nieuwe collega en gaat het team van SportsSpeakers versterken.

Hoe ben je bij SportsSpeakers terecht gekomen?

Dat is wel een grappig verhaal! In 2020 heb ik al een half jaar stage mogen lopen bij SportsSpeakers, een jaar later heb ik binnen House of Sports ook mijn scriptie geschreven en nu na 4 maanden ben ik weer terug. Momenteel doe ik nog een master in Communicatie, beleid en organisatie aan de VU, dus ik zal parttime aan de slag gaan bij het SportsSpeakers team.

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?

Als commercieel medewerker/booker, ik zorg er eigenlijk voor dat de klant aan de juiste spreker wordt gekoppeld.

Welke sport beoefen je zelf?

Sinds mijn vijfde voetbal ik bij NVC in Naarden. Hier haal ik nog steeds enorm veel energie en voldoening uit. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om een balletje te slaan in de vorm van: tennis, squash of padel en kun je me in de winter vinden op de ski’s. Maar ik kan me ook erg goed vermaken met het kijken naar voetbal, tennis, formule 1, wielrennen en ga zo maar door.

Wat maakt werken bij SportsSpeakers zo leuk?

Ik kende het team natuurlijk al een beetje, maar het is een onwijs gezellig en hardwerkend team. Wat het extra leuk maakt is dat je veel met de hele sportfabriek samenwerkt. Alles ademt en gaat over sport, dat is natuurlijk fantastisch!

Waarom een SportsSpeaker?

Een presentatie door een SportsSpeaker is de ideale manier om de interesse (sport) en het werk van mensen, samen te laten komen in een fantastisch en inspirerend verhaal. Het raakt je, is herkenbaar en motiveert je om je doelen te bereiken.