Maak kennis met: Cynthia

15 februari 2023

In de “Maak kennis met” blog stellen we je voor aan Cynthia van Zoest. Cynthia is onze nieuwe stagiaire en gaat het team van SportsSpeakers versterken.

In de “Maak kennis met” blog stellen we je elke voor aan een van onze sterspelers uit team SportsSpeakers. Dit keer maak je kennis met ons talent uit eigen opleiding: Max van der Ven.

Hoe ben je bij SportsSpeakers terecht gekomen?

Tijdens het oriënteren naar een passende stage om de opleiding Sportkunde met succes af te ronden, kwam ik al snel bij House of Sports terecht. Na het lezen van de openstaande vacature van SportsSpeakers werd ik enthousiast en heb ik meteen gereageerd.

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?

Ik ga mij richten op de communicatie zodat bedrijven terecht komen bij SportsSpeakers. Verder zorg ik er voor de organische content, blogs en dat de website up-to-date blijft.

Welke sport beoefen je zelf?

Ik geef fitness groepslessen bij een sportschool, gericht op cardio en krachttraining. Daarnaast zorg ik dat ik zelf ook fit blijf en doe ik aan crossfit. Ik sport om voor mijn vitaliteit te zorgen.

Wat maakt werken bij SportsSpeakers zo leuk?

Een huiselijke gevoel, leuke collega’s, inspirerende sprekers en dat zorgt er voor dat er veel ruimte is om te groeien als professional en mens.

Waarom een SportsSpeaker?

(top)Sport en het bedrijfsleven ligt dichterbij elkaar dan je denkt. De SportsSpeakers inspireren, motiveren en komen dichtbij met hun eigen verhalen. Tegenslagen, inzichten een kijkje in hun ondernemerschap, de spreker neemt jou mee in zijn verhaal. Door een presentatie van een spreker zet jij je weer vol enthousiasme in.